Plaats 55- Love to create

Vormgeven met vuur

 

Over

Voorbeeld tekst.

IDEEËN KRIJGEN VORM!

Met een breed scala aan mogelijkheden, helpen wij bij het uitdragen van uw reclameboodschap. Met de uitwerking van een concept voor een visitekaartje tot en met de complete verzorging van reclamecampagnes.

Less is more.

Herkenbare huisstijlen met sprekende kleurstellingen en lettertypes, een uniforme lijn die geschikt is voor gebruik in drukwerk, voor belettering, websites en al uw overige (online) publicaties.

Alles onder één dak

Huisstijlontwerp, magazines, websites, teksten, bij ons vindt u (bijna) alles onder één dak. Indien nodig werken we samen met andere bedrijven, uitraard blijven wij dan uw aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig voor u als klant!

ONZE AANPAK

Onze aanpak? Daar kunnen we kort en bondig over zijn. Plaats55 staat voor een no-nonsense aanpak, korte lijnen, snelheid, een creatieve geest, liefde voor het vak en gewoon prettig (samen-)werken! Bel, mail of of loop gerust eens bij ons binnen. U bent van harte welkom!

 

Onze klanten zeggen

 • Plaats55 in een paar woorden: creatief, snapt precies wat wij willen, snel en niet te vergeten is Harold een prettig persoon om me samen te werken! Of je nu vraagt om iets te bewerken of een nieuw concept neer te zetten, Harold weet een oplossing.

  RABOBANK OOST BETUWE

  Debbie Nuijen-Ederveen

 • Plaats 55 verzorgt voor VVV Lingewaard diverse publicaties zoals het VVV Jaarboek, de maandelijkse Nieuwsbrieven en VVV fiets- en wandelroutes. Dit alles tot volle tevredenheid. Plaats 55 is klantvriendelijk, accuraat, flexibel, snel en nauwkeurig en dat alles tegen acceptabele prijzen.

  VVV LINGEWAARD

  Frank Hoes

Trots op onze klanten

Nou en of wij trots zijn op onze klanten!  Blij dat zoveel bedrijven en instellingen vertrouwen hebben in ons werk. We doen het graag:)

Onze Ontwerpstudio

U vindt ons in het centrum van Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen).

 • De ontwerpstudio

  Huigensstraat 2
  6691 EL Gendt

 • Harold Eltink

  Grafisch ontwerper
  eigenaar

Kennis met ons maken?

Een bijzondere samenwerking begint met een telefoontje of het sturen van een e-mail.

Contactformulier

[{"id":"609","name":"Plaats55","address":"Huigensstraat 2","zipcode":"6691 EL","city":"Gendt","telephone":"0481 - 356720","email_address":"ontwerp@plaats55.nl","website":"https:\/\/www.plaats55.nl","other_information":null,"latitude":"51.8789216","longitude":"5.9413797","tooltip":"<div class=\"mx_locator_map_item\"> <strong>Plaats55<\/strong><br \/> Huigensstraat 2 <br \/>6691 EL Gendt <br \/>0481 - 356720 <br \/><a href=\"mailto:ontwerp@plaats55.nl\">ontwerp@plaats55.nl<\/a> <br \/><a href=\"https:\/\/www.plaats55.nl\" target=\"_blank\">https:\/\/www.plaats55.nl<\/a> <\/div>"}]